BMW M5 E39 Czarna Wroclaw
BMW M5 E39 Czarna Wroclaw
Dzien dobry Wszystkim Forumowiczom.
Mam pytanie, czy moze ktos juz ogladal to cacko, mam do Wroclawia kawal drogi i nie chcialbym jechac na darmo:
http://otomoto.pl/bmw-m5-e39-C27580346.html
http://imageshack.us/g/4/c275803461.jpg/
Autko chyba juz troche sie sprzedaje patrzac na ilosc odslon ogloszenia.
Z gory dzieki za kazda informacje.
Pozdrawiam
Andrzej
Mam pytanie, czy moze ktos juz ogladal to cacko, mam do Wroclawia kawal drogi i nie chcialbym jechac na darmo:
http://otomoto.pl/bmw-m5-e39-C27580346.html
http://imageshack.us/g/4/c275803461.jpg/
Autko chyba juz troche sie sprzedaje patrzac na ilosc odslon ogloszenia.
Z gory dzieki za kazda informacje.
Pozdrawiam
Andrzej
Re: BMW M5 E39 Czarna Wroclaw
auto ze Szwajcarii przywiezione jako obite z obu stron -
viewtopic.php?t=2151
a pozniej sprzedane bo dostało mocnego gonga w tylne lewe koło.
wiecej info tutaj
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=56&t=123329
Bezwypadek

viewtopic.php?t=2151
a pozniej sprzedane bo dostało mocnego gonga w tylne lewe koło.
wiecej info tutaj
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=56&t=123329
Bezwypadek

Dzieki za info 
Szkoda tylko, ze taki wynalazek sie okazalo:)
W takim razie szukam dalej.
PS.
Czy jest szansa kupic M5 E39 niebita w Polsce? Niebita ale nie z serii tej z Wroclawia
Czy jednak lepiej skupic sie na poszukiwaniach za granica?

Szkoda tylko, ze taki wynalazek sie okazalo:)
W takim razie szukam dalej.
PS.
Czy jest szansa kupic M5 E39 niebita w Polsce? Niebita ale nie z serii tej z Wroclawia

Czy jednak lepiej skupic sie na poszukiwaniach za granica?
No proszę, nie spodziewałbym się po obecnym właścicielu żeby tak w błąd wprowadzał.
Jak widac w Polsce to prawie standard 

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Nie ma co liczyć na cudo w tej cenie dobre M5 to min ok 50tyś jak się patrzy na kwoty 30-35tyś to trzeba akceptować pewne niedoskonałości.
Nawet jak się chcę zapłacić dobrze to nie łatwo kupić dobry egzemplarz bo wybór u nas znikomy w DE można poprzebierać.
Nawet jak się chcę zapłacić dobrze to nie łatwo kupić dobry egzemplarz bo wybór u nas znikomy w DE można poprzebierać.
Rozumiem, że ciężko wymagac super auta za ta kwote, ale chodzi mi o to jak ludzie sciemniaja w ogloszeniach. Skoro wystawia za te trzydziesci kilka tysiecy samochod z taka historia, to niech przynajmniej nie sciemnia jaki to bezwypadek itp. bo to juz jest delikatna bezczelnosc. Czy ci ludzie nie rozumieja, ze nie kazdy ma dostep do tego forum i ktos moze jechac kilkaset kilometrow, po to zeby zobaczyc ze auto nie ma nic wspolnego z opisem z ogloszenia...
No właśnie rozumieją i dlatego to robią.
Dopóki nie zmieni się fundamentalne podejście Polaków, a niestety nie zanosi się na to mając na uwadze obecną i przyszła sytuację makroekonomiczną, to tak będzie trwało.
Co jest zatrważające, takie praktyki w zasadzie w ogóle nie są piętnowane w tym kraju.
Trzeba usiąść, pomyśleć, pogodzić się z tym, że dobre = wartościowe = drogie, zrobić bilans i kupić auto za np. pół roku, rok i cieszyć nim zamiast wkur....ć (aczkolwiek uwaga wskazana jest i w przypadku droższych naturalnie).
Jak widzę M5 za 30 - 40k czy M3 za ca. 50k, super igły etc. to mnie śmiech ogarnia - jak pisujemy często z Małym - popatrzcie ile te wozy są warte w np. Niemczech, ile trzeba dać za zadbaną furę i jak skłonni są do negocjacji.
PS. pomijając kwestię bezwypadkowości - w listopadzie 2010 miała rzekomo 207 tys., teraz 188...
Dopóki nie zmieni się fundamentalne podejście Polaków, a niestety nie zanosi się na to mając na uwadze obecną i przyszła sytuację makroekonomiczną, to tak będzie trwało.
Co jest zatrważające, takie praktyki w zasadzie w ogóle nie są piętnowane w tym kraju.
Trzeba usiąść, pomyśleć, pogodzić się z tym, że dobre = wartościowe = drogie, zrobić bilans i kupić auto za np. pół roku, rok i cieszyć nim zamiast wkur....ć (aczkolwiek uwaga wskazana jest i w przypadku droższych naturalnie).
Jak widzę M5 za 30 - 40k czy M3 za ca. 50k, super igły etc. to mnie śmiech ogarnia - jak pisujemy często z Małym - popatrzcie ile te wozy są warte w np. Niemczech, ile trzeba dać za zadbaną furę i jak skłonni są do negocjacji.
PS. pomijając kwestię bezwypadkowości - w listopadzie 2010 miała rzekomo 207 tys., teraz 188...
Komentarz powinien byc chyba taki, ze kolejny odcinek Powrotu Do Przyszlosci, zdecydowanie powinni nakrecic w Polsce 
W takim razie nic innego chyba nie zostaje, jak szukanie autka za granica

W takim razie nic innego chyba nie zostaje, jak szukanie autka za granica

- --==maly==----
Polacy chcą wszystko super extra nówki sztuki bez przebiegu i 50% taniej niż w DE więc handlarze dostosowują się do ich wymagań.
Powiesz komuś takie m5 w Niemczech to 15-20tyś euro to Ci odpowie a co mnie Niemcy obchodzą tu jest Polska może i tak ale 95% tych aut przyjeżdża z zachodu (salonowych ze świecą szukać) więc czego wymagać za 10tyś euro po opłatach i sprowadzeniu.
Znowu sprowadzisz za 15tyś euro igłę naprawdę ładne auto wyjdzie z opłatami 70tyś to nawet nikt nie zadzwoni i będą się pukać w głowę,że drogo więc sprowadza się to czego ludzie chcą i niestety w Polsce 90% aut to śmietniki.
Powiesz komuś takie m5 w Niemczech to 15-20tyś euro to Ci odpowie a co mnie Niemcy obchodzą tu jest Polska może i tak ale 95% tych aut przyjeżdża z zachodu (salonowych ze świecą szukać) więc czego wymagać za 10tyś euro po opłatach i sprowadzeniu.
Znowu sprowadzisz za 15tyś euro igłę naprawdę ładne auto wyjdzie z opłatami 70tyś to nawet nikt nie zadzwoni i będą się pukać w głowę,że drogo więc sprowadza się to czego ludzie chcą i niestety w Polsce 90% aut to śmietniki.
Poczekać odłożyć z 60tyś w polsce trafiają się też ładne samochody ale wymaga to czasu i szczęścia
W niemczech za 40tyś nic ciekawego nie kupisz.

W niemczech za 40tyś nic ciekawego nie kupisz.
BMW M5 01r CarbonBlack
Zestaw kompresora RK Autowerks S2
UUC V12 koło+sprzęgło
Kolektory, katy, x-pipe Supersprint
Wydechy Britalman
Zawieszenie: Gwint D2 Sport
Hamulce: Swap Przód i Tył BMW M6
Koła 19cali: Oryginał BMW M6
Zestaw kompresora RK Autowerks S2
UUC V12 koło+sprzęgło
Kolektory, katy, x-pipe Supersprint
Wydechy Britalman
Zawieszenie: Gwint D2 Sport
Hamulce: Swap Przód i Tył BMW M6
Koła 19cali: Oryginał BMW M6
za tą kwotę to możesz szukać w Niemczech poliftowej 540i w manualu i mpaku. Łatwo nie będzie, bo będziesz mógł oglądać tańsze sztuki. Kolega był ostatnio i kupił za 9,600 EUR 2001 rok 540i mpak w manualu.BMW M5 e39 37 990 PLN (9 093 EUR)
No racja ze na pewno mega ciezko jest dostac cos w tej cenie, ale na necie obecnie nie ma praktycznie nic lepszego/drozszego. Najdrozsza jest ta z Radomia, ale tez nie wiem w jakim rzeczywiscie stanie jest. Dyskusja byla o niej na forum, ale temat sie urwal:
viewtopic.php?t=5625
viewtopic.php?t=5625
- --==maly==----
Bo tak jak pisałem do Polski rzadko sprowadza się coś dobrego bo tu tylko Cena Czyni Cuda.
Jak chcesz kupić dobre M5 naszykuj 50-70tyś zależnie od rocznika,przebiegu itd i szukaj wśród właścicieli po forach lub za granicą i samemu sprowadzić.
Jak chcesz kupić dobre M5 naszykuj 50-70tyś zależnie od rocznika,przebiegu itd i szukaj wśród właścicieli po forach lub za granicą i samemu sprowadzić.
Tak trzeba bedzie zrobic.
Pytanie tylko jak sie ma w Niemczech sytuacja po tym jak wiekszosc komisow przejeli turasy?
Jest szansa kupic ladne auto w Niemieckim komisie ?
Dla przykladu co myslicie o tym aucie ?
http://tnij.org/u2no (skrocony link z mobile.de)
Pytanie tylko jak sie ma w Niemczech sytuacja po tym jak wiekszosc komisow przejeli turasy?
Jest szansa kupic ladne auto w Niemieckim komisie ?
Dla przykladu co myslicie o tym aucie ?
http://tnij.org/u2no (skrocony link z mobile.de)